Bredband 1000/1000, WiFi och Smart Larm

TH1NG är den nya tidens leverantör med fokus på att leverera smarta och säkra uppkopplade tjänster till både hemmet och företaget. Vi tar ett helhetsansvar för kommunikationen och säkerheten både på internet, i hemmet eller på företaget. Vi arbetar hårt för att skapa hög kundnöjdhet och är lyhörda för våra kunders önskemål.

Beställ i butiken Klicka här för att komma till butiken
För att snabbare komma igång med dina tjänster kan enkelt söka på din adress och se om vi kan leverera till dig i vår webbutik. Här kan du enkelt lägga till tillval och andra tjänster som larm, telefoni och router. Dessutom tar du del av nya tjänster och kampanjer snabbare. Om din adress inte hittas kan du vara nyansluten och ändå beställa genom att välja det stadsnät du är ansluten till.

Med TH1NG får du ett tryggt och säkert bredband utan trafikbegränsningar till ett förmånligt pris. Streama, spela och surfa hur mycket du vill.

Obegränsad datamängd
Ingen bindningstid
Enkelt att komma igång
Tryggt och säkert

Wifi Router
Snabb dual-band WiFI router anpassad för att driva ett högkvalitativt hemnätverk där flera enheter kan anslutas samtidigt.

Smart larm
Utöver grundläggande funktioner som inbrotts- och brandskydd, erbjuds vi en rad olika tjänster för att göra ditt hem ännu smartare.

Uppkopplat till Securitas larmcentral & fria utryckningar
En app för styrning av larm och hem
Kompatibelt med Z-wave och ZigBee produkter
Uppkopplat skydd mot brand & inbrott

Startpaket
1 gateway, 1 manöverpanel, 1 rörelsedetektor, 1 dörrsensor, 1 SIM-kort, 1 larmskylt, 6 klistermärken för fönster och app för styrning av hemlarmet.

Smart
Med ett unikt sortiment erbjuder vi möjligheten att styra så mycket mer än bara ditt larm i din smartphone, för ett enklare vardagsliv.

Att styra belysning, lås eller att se vem som ringer på dörren, är bara ett fåtal av de tjänster vi har att erbjuda. Med vårt stora sortiment av sensorer och smarta produkter har du som kund möjlighet att bygga upp ditt eget unika smarta hem.
Läs mer om vårt smarta larm på www.th1ng.se/larm

Samhällsengagemang
En viktig del i TH1NG är att vi samarbetar med föreningar eller organisationer som är inkluderande och har fokus på att få ungdomar i rörelse.

Följ oss i sociala kanaler
Facebook
Linkedin
Instagram

Månadskostnad 1.048,00 kr

Startkostnad 4.094,00 kr

Bindningstid 0 mån

Uppsägningstid 3 mån

Dokument

Villkor

Ingen bindningstid
3 månaders uppsägningstid
Pappersfaktura: 39 kr/mån
E-postfaktura: 19 kr/mån
Autogiro + E-postfaktura: 0 kr
E faktura: 0 kr

Som kund har du enligt lag rätt att frånträda avtalet, så kallad ångerrätt. Ytterligare upplysningar om ångerrätten hittar du på vår hemsida.

Leveransinformation

Det behövs i regel inget mer än standardinställningar för att använda våra bredbandsabonnemang.
Utrustning och dator ska vara inställda på att erhålla IP och DNS automatiskt.
Vi har ingen inloggning utan internetuppkopplingen är klar att användas direkt.
Wifi router och larm skickas via post.

Övrig information

www.th1ng.se

Tillval

F-Secure Total
Telefoni