Uppgradering villa upp till 1000 Mbit/s

Beställer du denna uppgradering gör vi din fiberanslutning tekniskt klar för tjänster upp till 1000 megabit per sekund. Vi byter även ut den utrustning vi har installerad i din bostad om den inte redan stödjer tjänster upp till 1000 megabit per sekund.

När uppgraderingen av din anslutning är klar kommer du att kunna se och beställa tjänster med hastigheten 250, 500 och 1000 Mbps från merparten tjänsteleverantörer. Mer information och prisuppgifter hittar du nedan under Uppgradera bredbandet.

De nya supersnabba tjänsterna är perfekt för dig som vill slippa trängas om utrymmet på nätet med resten av familjen. Med andra ord ett riktigt kraftfullt bredband för dig som till exempel vill se filmer och serier i full HD, titta på hockey och spela online. Gärna på flera enheter samtidigt.

Engångskostnad 1.995,00 kr

Bindningstid 0 mån

Uppsägningstid 0 mån

Dokument

Leveransinformation

Normal leveranstid för uppgraderingen är 10 arbetsdagar efter att Skellefteå Kraft mottagit och godkänt din beställning. Reservation för längre leveranstider pga Covid 19.

Vi bokar tid med dig på angivet telefonnummer om vi behöver komma in till dig för att byta ut utrustningen i din bostad.

När du blivit meddelad om att uppgraderingen är klar kan du när du vill beställa tjänsterna 250, 500 och 1000 Mbps på portalen skekraft.net, eller via din nuvarande eller blivande tjänsteleverantör.

Övrig information

Har du frågor? Kontakta Skellefteå Kraft kundservice.

Villkor

Engångskostnad: 1995 kr

Fakturering sker efter färdig leverans av uppgradering.

Se våra Allmänna villkor för betalningsvillkor.