A3 Bredband Företag 1000/1000 Mbit/s

LIVSKVALITET I EN DIGITAL VÄRLD
Vi är A3, ett norrländskare IT- och bredbandsbolag som älskar att göra det uppkopplade livet tryggare och trevligare. Med pålitlig teknik, tjänster som fixar vardagen, goda råd och support när den som bäst behövs gör vi tillvaron på nätet enkel, trygg och i balans med allt annat i livet.

LÅNG ERFARENHET
A3 är ett helt nytt bolag, men vi har ändå lång erfarenhet. Vi bildades 2017 och är en sammanslagning av bredbandsbolagen AllTele från Skellefteå och T3 från Umeå, och IT-genierna i Delegate Umeå och IT-Total Västernorrland.

HELTÄCKANDE IT-LÖSNINGAR
Vi på A3 levererar IT-tjänster till företag och kan täcka in alla potentiella områden ni som företagare kan tänkas behöva för att få ert företag ska fungera digitalt. Vi kan antingen sköta hela eller delar av er IT-drift. Vi kan hjälpa er med allt från Digitala Arbetsplatser, E-arkiv, Nätverk som tjänst, Office 365, Antivirus eller Molnservrar. Vi anpassar lösningen efter ert behov för att ni ska få det ni behöver och en så bra IT-miljö som möjligt för ert företag.
Kontakta våra specialister så hjälper de att ta fram de lösningarna ni behöver!


SAS EUROBONUS
Vi på A3 har lanserat en kampanj där man kan tjäna EuroBonus extrapoäng genom sina Telekom och IT-tjänster, för mer information kan ni besöka http://eurobonus.a3.se/foretageller ringa oss på 0200-580 505

VI SATSAR PÅ HEMMAPLAN
Vi verkar över hela landet, men vill vara med och bygga samhället lokalt. Därför sponsrar vi hemmalagen och ser till att vara med och bygga samhället här, där vi är och tänker stanna.

Månadskostnad 2.695,00 kr

Startkostnad 0,00 kr

Bindningstid 0 mån

Uppsägningstid 3 mån

Dokument

Villkor

TJÄNSTEN:
- 1000/1000 Mbit/s Företagstjänst
- IP via DHCP

VILLKOR:
- Bindningstid: 12 månader
- Uppsägningstid: 3 månader.
- SAS EuroBonus kampanjen kan ej kombineras med övriga erbjudanden.

Leveransinformation

-

Övrig information

Har du frågor eller vill ha mer information kring ditt nya abonnemang så kontakta vår Kundservice enligt nedan

Telefon: 0770 910 500

Tillval

-