Bygdsiljum First BUSINESS 100

BYGDSILJUM FIRST BUSINESS 100

Bygdsiljum First skapades för att erbjuda en internetservice där du samtidigt kan samla in pengar till ditt samhälle. Vår service är helt transparent när det gäller kostnader och vart pengarna går.
Inga specialerbjudanden och inga prisändringar efter några månader. Däremot lovar vi god service och har drivkraften att göra något bra för ditt samhälle.

För vår Bygdsiljum FIRST 100 BUSINESS betalar du 1445kr/mån (ex moms). 85kr av dessa 1445kr går direkt tillbaka till dig som bor i Skellefteå.
Bygdsiljum First handlar inte i första hand om att erbjuda lägsta pris, utan om att göra något gott för det samhälle du bor i. För dig här i Skellefteå.

85kr per månad är öronmärkta för ditt samhälle och i slutet av året bestämmer du vad pengarna ska användas till


Välkommen som kund till Bygdsiljum FIRST – Ett smartare alternativ för dig i Skellefteå!


Hur funkar Bygdsiljum First?
Vi har skapat en lista med förvalda samhällen som vi gärna överför pengar till en gång om året. Om ditt samhälle inte är med i listan kan du kontakta oss, så lägger vi till det. Det enda kriteriet är att pengarna inte får gå till en vinstdrivande organisation eller välgörenhet.

I slutet av varje år bestämmer du hur du vill att pengarna ska användas till ditt samhälle.

Denna internetservice drivs av Skellefteå Kraft och A3, inte av Bygdsiljum First. Åtkomsten till internet är möjlig genom Skellefteå Krafts utmärkta optofiber-nät samt genom leverantören A3:s tjänster och support, som driver denna service för Bygdsiljum First och ditt samhälle.

Hur mycket tjänar Bygdsiljum First på det?
Ingen på Bygdsiljum First får lön eller någon annan typ av betalning från dina avgifter.

Vi söker sponsorer som kan hjälpa oss att nå ut med vårt erbjudande och täcka externa kostnader, men dina pengar går oavkortat till avgiften för internet- och telefonpaketet samt fonden för ditt samhälle.


Kontaktuppgifter
www.bygdsiljumfirst.se
0914 800 900

Startkostnad 0,00 kr

Månadskostnad 1.445,00 kr

Bindningstid 12 mån

Uppsägningstid 3 mån

Dokument

Villkor

- Leverans omgående vid beställning i portal.

Leveransinformation

Kontaktuppgifter
www.bygdsiljumfirst.se
0914 800 900

Övrig information

Startavgift: 0 kr
Månadsavgift: 1445kr/mån
Uppsägningstid: 3 månader