Bredband2 500 Mbit/s

För dig som enbart nöjer dig med det bästa! Vill du surfa problemfritt? Har du ofta LAN-fester hemma? 1000/1000 Mbit/s är tjänsten för dig eller familjen som behöver riktigt snabba hastigheter utan konstigheter.

Som kund hos Bredband2 väljer du precis de tjänster du vill betala för, istället för onödiga paketlösningar och långa bindningstider. På så vis kan vi erbjuda bredband via fiber till låga priser utan att tumma på kvaliteten. Det kallar vi att lyssna på kunderna. Vill du veta vilken hastighet som passar dig? Läs mer på vår hemsida!

Som kund hos oss får du:
- Pålitlig, snabb och framtidssäkrad fiberuppkoppling.
- Dedikerad kundtjänst som är öppen varje dag, året runt.
- Inga bindningstider - nöjda kunder stannar ändå.

Tilläggstjänster:
WiFi-router - På efterfrågan av våra kunder erbjuder vi en kraftfull, säker och trådlös router som är smidig att använda. Slipp krånglet och nyttja din snabba fibertjänst till max med en av marknadens bästa routertjänster! Läs mer och beställ routern på vår hemsida.

Säkerhetspaket - Med vårt säkerhetspaketet SAFE från F-Secure skyddar du dig själv och familjen mot virus, trojaner och skadlig programvara. Läs mer och beställ tjänsten på vår hemsida.

IP-Telefoni - Med vår telefonitjänst har du samma fördelar som med vanlig telefoni men till ett mycket bättre pris. Med IP-telefoni använder du din befintliga fiberanslutning och slipper på så vis en dyr abonnemangsavgift. Med IP-telefoni från oss tillkommer minimidebitering på 99 kr/mån som du får ringa för. Läs mer och beställ på vår hemsida.

Att vi värnar om din integritet är en självklarhet. Här kan du läsa mer om vår integritetspolicy.

Månadskostnad 578,00 kr

Startkostnad 0,00 kr

Bindningstid 0 mån

Uppsägningstid 1 mån

Dokument

Villkor

Villkor för kampanjen
3 månader halva priset utan bindningstid
Uppsägningstid: 1 månad
Kampanjerbjudandet gäller endast nya kunder och kan bara användas en gång per kund.

Leveransinformation

Det behövs i regel inget mer än standardinställningar för att använda våra bredbandsabonnemang. Utrustning och dator ska vara inställda på att erhålla IP och DNS automatiskt. Vi har ingen inloggning utan internetuppkopplingen är klar att användas direkt.

Övrig information

Fakturering
Månadsvis förskottsfakturering:
- Pappersfaktura 39 kr
- Faktura via e-post 19 kr

Tre månaders förskottsfakturering:
- Autogiro 0 kr
- E-faktura 0 kr

Obs! Den första fakturan gäller från aktiveringsdatumet och innefattar oftast en längre period. Första fakturan skickas som pappersfaktura eller e-postfaktura, därefter kan du registrera E-faktura eller autogiro via din internetbank.

Läs vanliga frågor och svar eller kontakta oss via vår hemsida www.bredband2.com
Läs vanliga frågor och svar eller kontakta oss via vår hemsida www.bredband2.com