100/100 Mbps

99 kr/mån i 3 månader - ingen bindningstid

Surfa för 99 kr/mån i 3 månader utan bindningstid!

Ownit Bredband – Ger dig lite mer

Sveriges nöjdaste bredbandskunder för fjärde året i rad enligt SKI (Svenskt Kvalitetsindex).

Testa för endast 99 kr/mån i 3 månader.


För oss är leverans av bredband ett förtroende mellan oss och våra kunder. Idag använder vi internet till det mesta, från arbete till studier, från nöje till middagsplanering. Oavsett hur just ditt internetanvändande ser ut ska du kunna lita på att Ownit erbjuder bäst kvalité till bäst pris för dina behov.

Varför Ownit?

Vår kundservice har öppet sju dagar i veckan 365 dagar om året. Du får direkt personlig och kompetent service utan knappval och utan vidarekopplingar. Du ringer helt enkelt ett nummer, en gång. Du får prata med engagerad personal som lovar att alltid kunna svara på dina frågor om våra tjänster. Vi lovar att vara bäst i klassen på service och därför kan du till exempel se våra kötider i realtid på hemsidan.

• Netflix och STEAM
Enligt Netflix egna mätningar har Ownit bland de absolut bästa värdena mot deras servrar. Det innebär att du som kund hos oss får en Netflix-upplevelse utöver det vanliga. Vi är bland de snabbaste i Europa mot världens största spelservice STEAM. Mätningen kan du se här Länk

• Välj din hastighet
Som kund hos Ownit i öppna nät kan du välja mellan flera olika hastigheter på bredband, vi har inga bindningstider och du äger själv din utrustning. Inget krångel, bara riktigt bra bredband helt enkelt. Dessutom kan du via hemsidan göra ändringar i ditt abonnemang när du vill och hur du vill beroende på vad du behöver för stunden.

• Sveriges nöjdaste bredbandskunder
Fyra år i rad - 2014, 2015, 2016 och 2017 har vi fått utmärkelse för Sveriges nöjdaste bredbandskunder av SKI, Svenskt Kvalitetsindex. Något som betyder mycket för Ownit och sporrar oss att fortsätta vara bäst på service.


Besök oss på www.ownit.se eller ring oss på 08 – 525 07 300!

Dokument

Villkor

Bindningstid: 0 månader
Uppsägningstid: 1 månader
Med autogiro eller e-faktura sparar du 35:- i tillägg för pappersfaktura.

Leveransinformation

Leverans av bredbandstjänst sker direkt efter beställning, vid beställning genom stadsnätets aktiveringsportal. Vid beställning genom Ownit.se upp till en arbetsdag.

Övrig information

För mer information besök vår hemsida.

Månadskostnad 319,00 kr 99,00 kr
Startkostnad 0,00 kr
Bindningstid (månader)0 mån
Uppsägningstid (månader)1 mån
TjänsteleverantörOwnit